Dækcenter Odense

Dit lokale dækcenter Odense

Er du på udkig efter nye dæk, eller både dæk og fælge? Vores Autoværksted fungerer også som dækcenter. Vi kan derfor montere nye dæk og fælge på alle typer af biler.

Har du ikke selv fundet dækstørrelse på bilen, så du roligt spørge os til råds. Med mange års erfaring, og med det rigtige udstyr, sørger vi for, at du kan komme ud og køre med et sæt nye dæk.

Hos Odense Dækcenter hjælper vi med hjulskifte, dæklapning og dækopbevaring.

Afbalancering hos autoriseret Odense Dækcenter 

Når du får nye dæk på bilen, eller får lappet et dæk er det vigtigt at få afbalanceret dine nye dæk. Grunden til dette, er, at hjul i ubalance kan øge slitagen væsentligt hurtigere, end ved hjul i balance.

Ikke-afbalanceret dæk, kan også betyde ubehagelig køreture, vibrationer i rat og undervogn. I værste tilfælde kan det betyde skade på bilens undervognskomponenter.

Skal du være sikker på, at du mindsker slitagen på dæk og bil, så kontakt dit dækcenter i Odense for tilbud eller en snak om afbalancering af dine dæk.

Dækopbevaring i Odense hos NJ Auto

Er du træt af, at have dine dæk til at stå og fylde i garagen, eller sågar i stuen? Så lad NJ Auto opbevarer dine dæk. Vi holder din dæk tørre, og du vil derfor nemt kunne få skiftet dine dæk, når det er den tid på året.

Vi tilbyder dækopbevaring for 150,-

Sommerdæk og vinterdæk eller helsårsdæk - Hvad skal du vælge?

Der er både fordele og ulemper både ved sommerdæk/vinterdæk, men også ved at vælge helårsdæk. Vi gør dig klogere på, hvad du skal overveje.

Når man kører med sommerdæk, skal man skifte til vinterdæk om vinteren, da vinterdæk har dybere riller og er blødere. Dermed har vinterdækket mere friktion på vejen, end sommerdæk f.eks. vil have. Sommerdæk har grundet hårdhed og mindre riller laverer friktion end vinterdæk, og derfor mere økonomisk at køre rundt på.

Hvis du overvejer at bruge helårsdæk mod sommerdæk/vinterdæk, får du en blanding af begge dele. Helårsdækket har dybere riller end sommerdæk, men mindre end vinterdækket.

Omkostninger skal ikke være til grundlag for valg af dæk

Når du skal vælge dæk, skal du ikke vælge dæk ud fra omkostninger. Med helårsdæk undgår du to hjulskift om året, men du slider helårsdækket mere, da du kører på det året rundt.

Oftest ses prisen på sommerdæk og helsårsdæk værende den samme. På tør vej, har helårsdækket næsten samme egenskab som sommerdækket, men er ringere i vådt fører. Helårsdækket er samtidig også ringere end vinterdækket er.