Autoværksted Odense S

Er du på udkig efter Autoværksted i Odense S? Så er NJ Auto det rette værksted for dig og din bil. På værkstedet i Odense vil du og din bil blive modtaget af yderst kompetent personale, der alle er certificeret til at leverer service, reparationer og eftersyn på din bil. Og det er uanset bilmærke, model og årgang.

Vores autoværksted i Odense S kan tilbyde en bred vifte af ydelser, så vi hurtigst muligt får dig og din bil ud og køre på vejene igen. Måske du mangler et nyt sæt dæk med alufælge? Bare rolig, vi har også et dækcenter der kan være behjælpelig med dette.

Vi er dit lokale autoværksted i Odense S.

Vores Odense værksted er en del af AutoMester

Fordi vi hos NJ Auto er en del af AutoMester kæden, kan vi på vores værksted i Odense tilbyde hurtig service, hurtig levering af reservedele, men også fordele, når du tilmelder dig AutoMesters Fordelsklub. Du får 5% i bonus på værkstedsregningen. Det er da værd at tage med - ikke?

Du får ikke alene 5% i bonus på din værkstedsregning, du er samtidig og kunde hos Årets værkstedskæde i 2019. Her var en af kriterierne kundeservice. Og vi kører gerne den ekstra kilometer for dig.

Kompetente medarbejdere på dit autoværksted i Odense S

Vi er erfarne automekanikere med stor passion for biler. Ved siden af vores værksted, driver vi også vores eget motorsportshold. NJ Motorsport.

Vi står altid klar til at servicere din bil, så du hurtigt kan komme tilbage på vejene. Fordi vi er en del af AutoMester kæden, og fordi vores branche er i konstant udvikling, sætter din bil også højere krav til vores viden, værktøj, testudstyr og teknisk data. Derfor sender vi vores medarbejdere på kurser, så vi altid er opdateret med nyeste tendenser, værktøjer mm. Vores viden, er din sikkerhed for professionelt udført arbejde.

Så er du på udkig efter et autoværksted i Odense S, hvor vi er opdateret med det nyeste værktøj, hvor vi kører den ekstra kilometer for dig, og hvor du kan få fordele gennem AutoMester fordelsklub? Så er NJ Auto det helt rigtige sted for dig. Din bil er i sikrer hænder hos vores mekanikere.

Webasto

Iskolde hænder, våde fødder og dårligt humør?

Kom godt fra start til vinter og start ikke dagen med at skrabe is af ruderne!

Sæt dig ind i en dejlig varm bil og nyd fordelene ved en Webasto bilvarmer. Start dagen sikkert og i godt humør med den rigtige bilvarmer fra Webasto.

Godt for miljøet og bilens motor!

Webastos produkter er gennemtestede, og du kan være sikker på, at de fungerer sikkert og pålideligt i alle situationer. Du kommer til at få glæde af din Webasto bilvarmer i rigtig mange år.

Classic Cars

Hos N.J. Auto beskæftiger vi os også med renovering og reperationer af ældre biler, Niels Jørgen som har drevet forretningen siden 1994 har altid haft en fokærlighed for gamle biler og sætter en ære i og levere kun det bedste arbejde, om det er et simpelt olieskift eller en hoved renovering af motoren så kan du trygt sende din klasiker forbi os.

Skal vi hjælpe dig?

Vores mekanikere står altid klar til at hjælpe dig, hvad end din opgave skulle lyde. Om det er skift til nye dæk, eller om du skal have lavet stort serviceeftersyn. Ring til os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvordan vi kan servicere din bil bedst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.